Home | Members' Magazine

Members' Magazine

Members' Magazine is het magazine van het Members' Benefits programma, een uniek inkoopprogramma voor ruim 10.000 ondernemingen die via één van de 15 brancheverenigingen zijn aangesloten bij de Stichting Members' Benefits.

Het Members' Benefits programma heeft contracten met ruim 30 leveranciers op allerlei verschillende terreinen. Je kunt hierbij denken aan bedrijven als ADP (salarisadministratie), ArboNed (verzuimbegeleiding), Essocard en Fleetcard (brandstof), Lyreco (kantoorbenodigdheden), e-Business Travel (vliegtickets), Zilveren Kruis (verzekeringen), Aon (verzekeringen), DHL (pakketzendingen).

Members' Magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 5.000 exemplaren en wordt via de aangesloten brancheverenigingen naar de leden gezonden (controlled circulation). Binnen de leden van de aangesloten brancheverenigingen wordt het magazine door meerdere decision makers gelezen. Het magazine bereikt niet alleen directeuren, maar ook HR-managers en inkopers.

Het full colour Members' Magazine wordt gekenmerkt door de diversiteit aan onderwerpen en de informerende berichtgeving over marktontwikkelingen en nieuw aangesloten leveranciers.

Stichting Members’ Benefits
T (079) 353 11 44, E info@membersbenefits.nl