Home | Members' Magazine

Members' Magazine

Members’ Magazine is het magazine van het Members’ Benefits programma, een uniek inkoopprogramma voor ruim 22.000 ondernemingen die via één van de dertig brancheverenigingen zijn aangesloten bij de Stichting Members’ Benefits.

Het Members’ Benefits programma heeft contracten met ruim 70 leveranciers op allerlei verschillende terreinen. U kunt hierbij denken aan bedrijven als ADP (salarisadministratie), Ahrend (kantoorbenodigdheden), Esso (brandstof), KPN (telcommunicatie), Achmea (verzekeringen), Meeùs (verzekeringen), KLM (tickets) en DHL (pakketpost).

Members’ Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren en wordt via de aangesloten brancheverenigingen naar de leden gezonden (controlled circulation). Binnen de leden van de aangesloten brancheverenigingen wordt het magazine door meerdere decision makers gelezen. Het magazine bereikt niet alleen directeuren, maar ook bijvoorbeeld P&O managers en hoofden van automatiseringsafdelingen.

Het full colour Members’ Magazine wordt gekenmerkt door de diversiteit aan onderwerpen en de informerende berichtgeving omtrent marktontwikkelingen en nieuw aangesloten leveranciers.

Stichting Members’ Benefits
Ed Ockhuysen, T 088-4008 408, F 079-353 13 65, E Info@membersbenefits.nl